.

marți, 26 mai 2015

Ciorba de fasole cu salata verde



Ingrediente:
500 gr fasole uscata
2 capatani  de salata
 1 ceapa
1 ardei gras
1 morcov
1 lingurita boia
1 lingura pasta de tomate
1 cub Maggi de vita
1 legatura marar verde
ulei
sare
1 ou

Mod de preparare:
Fasolea se pune la fiert in apa impreuna cu morcovul taiat cubulete.
Ceapa  tocata se pune la calit in putin ulei,adaugam si ardeiul tocat marunt si salata verde taiata .Le calim cateva minute si adaugam boiaua si  punem apoi legumele peste fasolea care este aproape fiarta.Adaugam la ciorba pasta de tomate,cubul Maggi si potrivim de sare.Dregem ciorba cu un ou batut.Adaugam si verdeata si putem servi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...