.

luni, 13 octombrie 2014

Supa crema de legume



Ingrediente:

1 morcov mare,
1/2 radacina pastarnac
1 radacina patrunjel
1/2 radacina telina medie
2 cartofi
5-6 buchetele de conopida
1 ardei gras
4-5 rosii mari
1 ceapa
1,5 l supa de pui
crutoane si patrunjel verde tocat


Mod de preparare:

Legumele se curata,se spala si se pun la fiert in supa de pui mai putin conopida.
Cand toate legumele sunt fierte aproape integral adaugam si conopida care in cateva clocote va fi fiarta.
Punem legumele in blender  si pasam bine toate legumele.Adaugam piureul otinut peste restul de supa .Adaugam sare dupa gust. Pentru servire folosim crutoane si preasam peste supa si putin patrunjel verde tocat marunt.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...