.

vineri, 24 octombrie 2014

Crap cu legume la cuptor



Ingrediente:
 1 crap de aprox 2 kg
2 cepe
2 morcovi
5-6 rosii mari
1 capatana usturoi
 ulei
1 pahar vin alb
condimente de peste
 Mod de preparare:
Pestele curatat de solzi si intestine se spala foarte bine si se portioneaza.Saram carnea si o piparam si lasam cam 30 min sa se patrunda.Legumele se taie rondele si se aseaza intr-o tava in care am pus ulei,presaram sare si piper.Peste legume aranjam bucatile de peste ,turnam vinul si dam la cuptor pentru 40 min.La final adaugam usturoiul pisat.Eu am pisat doi catei pentru a da aroma preparatului si restul l-am facut mujdei cu smantana si la-l adaugat in momentul servirii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...