.

miercuri, 22 octombrie 2014

Guguluf cu morcovi





Ingrediente:

250 gr faina
250 gr morcov ras
150 gr alune de padure
150 gr zahar
100 gr stafide
1 lingurita scortisoara
1 plic praf copt
4 oua
250 ml ulei
esenta rom



Mod de preparare:
 Amestecam  faina,zaharul,scortisoara,stafidele hidratate in putina apa calduta cu zahar si esenta de rom,alunele maruntite,morcovul ras si praful de copt.

Ouale se amesteca bine impreuna cu uleiul dupa care se adauga peste restul ingredientelor si se omogenizeaza amestecul.

Turnam compozitia in gorma de guguluf si dam la cuptor la foc mediu.facem testul cu scobitoaorea.
Cand checul este  copt se scoate din forma si se las asa se raceasca.
Glazuram cu ciocolata topita.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...