.

miercuri, 15 octombrie 2014

PIEPT DE PUI CU SOS DE SAMPANIE


 Ingrediente:
 1 piept  de pui
 3 linguri de unt
 1legatura de marar
 1 praz( partea alba)
 200 gr ciuperci proaspete
 250 ml supa de pui
 150 ml sampanie
 150 ml smantana


 Mod de preparare:

 Pieptul de pui se taie in bastonase.Se condimenteaza cu sare si piper.

 Prazul se taie rondele fine.Ciupercile se feliaza.
 In untul topit se pune prazul si se caleste.Se adauga ciupercile si apoi mararul tocat.Punem supa de     pui  si lasam sa fiarba legumele.

Separat prajim in 2 linguri de ulei de masline,carnea care  a fost trecuta prin faina.Cand legumele       sunt fierte adaugam carnea si sampania si lasam 5 min sa fiarba.


Vom adauga si smantana si vom mai fierbe 5 min ca sa mai scada putin sosul.

Daca mai este necesar vom adauga sare si piper.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...