.

miercuri, 15 octombrie 2014

SALATA CU PEPENE GALBEN SI GORGONZOLA





Salata asta este o adevărată explozie de arome. Sosul dulce-acrişor, prospeţimea roşiilor, “seriozitatea” mezelului bine uscat, nobleţea brânzei şi doza de inedit adusă de pepenele galben o califică direct printre salatele consistente ce pot ţine lejer loc de o masă de prânz.

Ingrediente:
 Pentru două porţii: 
200 gr mix de salata
100 gr salam de sibiu
100 gr branza gorgonzola 
 100 gr pepene galben
 10 buc roşii cherry  
 Pentru dressing: 
 două linguri de miere
 o linguriţă de muştar
 patru linguri de ulei de măsline
sucul de la o jumătate de lămâie
 sare, piper.
Mod de preparare:
Salata se pune intr-u castron mare peste care adaugam rosiile taiate in jumatate si feliile de salam taiate tot in jumatate.
Branza si pepenele se taie in cubulete si se adauga peste salata.
Preparam dresingul amestecand cu un tel mustarul cu mierea si apoi pe rand restul ingredientelor omogenizand foarte bine. Adaugam acest dresing peste salata in momentul servirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...