.

marți, 14 octombrie 2014

Ficatei de pui si spaetzle


Ingrediente:
500 gr ficatei de pui
sare si piper
ulei de masline
2 catei de usturoi
100 gr iaurt
300 gr  paste spaetzle
50 gr unt

Mod de preparare:
Ficateii de pui se zvanta de apa pe un prosop  dupa care se pun in putin ulei de masline incins si se prajesc la foc mic.Cand acestia sunt aproape gata se adauga sare si piper macinat dupa gust.Pregatim un mujdei din usturoiul pisat amestecat cu iaurt si il adaugam peste ficatei si dam la deoparte de pe foc.
Pastele spaetzele fiind facute in casa(am facut o cantitate mai mare pe care apoi am portionat-o si pastrat-o la congelator pana la folosire) le-am prajit in unt topit pana cand au capatat o culoare usor aurie,se condimenteaza dupa gust cu putin piper.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...