.

marți, 14 octombrie 2014

Mazare cu carne pui





Ingrediente:


1 kg carne de pui
500 gr mazare
4 rosii
1 ceapa
1 morcov
1 ardei gras
condimente pentru carne de pui
boia 


Mod de preparare:

Carnea de pui se spala si se portioneaza.Prajim cateva min carnea in ulei.O scoatem deoaprte,punem capa tocata la calit,adaugam morcovul tocat,ardeiul.
Punem din nou carnea peste legume,mazarea si adaugam condimentele.Turnam apa cat sa acoperim carnea.Lasam sa fiarba incet,cu capacul pus pe cratita.
Cand a fiert carnea cam pe jumatate adaugam si rosiile tocate cubulete.
Lasam sa fiarba pana cand carnea este bine fiarta.La final putem adauga patrunjel verde tocat.















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...