.

luni, 10 iunie 2013

Paine umpluta cu oua

Ingrediente:
Cantitatile se apreciaza in functie de marimea painii
 1 paine (eu am avut paine neagra cu seminte)
oua fierte
branza feta
 smantana
ardei rosu
 masline negre si verzi
patrunjel verde
 marar verde
gelatina
Mod de preparare:
 Branza si smantana se amesteca pana se fac pasta.Pastram 2-3 linguri cat sa ne ajunga sa ungem paine pe cele 3 laterale.La restul de crema adaugam ardei,marar,masilne taiate.Gelatina hidratata si topita se adauga in compozitie.Ouale fierte se curata de coaja.
Taiem capacul(partea de sus a painii),scoatem tot miezul frumos ca sa obtinem caserolei de paine peretii drepti.Punem in paine un strat de crema de branza peste care asezam ouale unul langa altul pe lungime.Acoperim cu  crema si apoi punem capacul de la paine.










Ungem la exterior cu pasta de branza si barotam cu patrunjel verde tocat foarte marunt.Dam la rece 2-3 ore dupa care se poate servi.
 Este un apreitiv foarte bun,de mare efect pe farfurii si o incantare pentru musafiri.







 

2 comentarii:

  1. ce ideie interensata merge de minune la bufet suedez ce retete minunate ai succes in continuare cu drag ely

    RăspundețiȘtergere
  2. arata super si cred ca este fooooarte bun acest aperitiv

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...