.

joi, 27 iunie 2013

Placinta cu ciuperci





Acesta reteta am vazut-o la Violeta Postolache pe blog si mi-a placut.
Aluat:
400 gr faina,200 ml apa calduta,7 gr drojdie,3 linguri ulei,1 lingurita sare
Umplutura:
500 gr ciuperci,1 legatura ceapa verde,100 gr margarina

Mod de preparare:
Aluatul se framanta si se lasa la dospit.
Margarina se pune la topit,punem ceapa taiata marunt si ciupercile si se lasa pana se inmoaie.Se lasa sa se racesca.
Aluatul se imparte in 2 parti.In forma se pune o foaie,se lasa 15 min sa creasca

si apoi se pune umplutura

si apoi a doua foaie si se unesc marginile,se unge cu margarina topita.

Ce coace pana cand se rumeneste.Se taie rece.


2 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...