.

sâmbătă, 22 iunie 2013

Prajitura cu blat de ciocolata si crema cu capsuni






Reteta blatului o veti gasi AICI.
Crema:
2 plicuri budinca de vanilie
750 ml lapte
8 linguri zahar
 400 ml frisca
300 gr capsuni taiate felii sau cubulete.
Decor
500 gr capsuni
3 plicuri tort jelee rosu
Mod de preparare:
 Vom prepara blatul dupa reteta data mai sus dar il vom coace intr-o tava dreptunghiulara,iar dupa racire il vom taia doar odata. Vom avea doua foi.
Crema :
Budinca fiarta si racita se mixeaza bine cu frisca.Peste prima foaie se intinde jumatate din crema si apoi punem capsunile taiate,aszam al doilea blat peste care punem restul de crema.
Pentru a decora prajitura folosim felii de capsuni asezate una langa alta incepand de la margine inspre interior.
Peste capsuni turnam jeleul preparat dupa instructiuni.



2 comentarii:

  1. o prajitura deliciosa,o reteta destiut si pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc.Eu am facut acesta reteta de mai multe ori si chiar si in variante diferite,adica am folosit alte fructe.

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...