.

duminică, 16 iunie 2013

Cotlet de porc la cuptor cu piper rosu si sos de usturoi


Ingrediente:
Cotlet de porc fara grasime feliat
 condimete pentru carne de porc
 piper rosu boabe
 ulei
Sos:
3-4 catei de ustroi
 sare
3-4 linguri ulei
1 lingurita sos de hrean sau hrean ras
200 gr iaurt
Mod de preparare:
Carnea condimetata se pune in tava cu putin ulei si se da la cuptor 30 min.

Sosul:pisam usturoil,punem sare si ulei si pasam cu blenderul pana obtinem un sos legat ca o maioneza.Daca nu avem sos de hrean si folosim hrea ras il vom pune si pe acesta in blender impreuna cu usturoiul.
La final vom adauga si iaurtul in sos.
 Servim friptura cu ce garnitura dorim si cu sosul de usturoi.

Un comentariu:

  1. Buna,
    Ajutati o studenta cu licenta. Daca aveti varsta intre 16 ani - 27 ani si dorinta de a face un bine, va rog din suflet sa imi ajutati fiica sa-si poata sustine licenta in psihologie prin completarea unui chestionar. Nu aveti de trecut numele sau nr. de telefon.
    Daca nu va incadrati la varsta si doriti sa ma ajutati, preluati articolul pe blogul dvs. de pe blogul meu Coltisor de Rai
    Pentru ambele variante, ca recunostinta link-ul de blog al dvs. va fi afisat in acest blog timp de 3 luni.
    La finalul chestionarului exista un buton cu Trimite, cand se apasa pe el se inregistreaza rezultatele.
    Chestionar de completat
    Va multumesc din suflet pentru timpul acordat, bunavointa si ajutor!
    Vilhelm

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...