.

luni, 24 iunie 2013

Spuma de caise cu banane si frisca







E atat de cald,aveam caise proaspete si cateva banane ce trebuiau folosite.Intotdeauna am in frigider frisca asa ca am scos blenderul si l-am pus la lucru sa fac ceva racoritor.

Ingrediente:
2 banane mari
14 caise fara samburi
200 ml frisca
150 ml suc de portocale
cateva boabe de zmeura proaspata pentru decor

Mod de preparare:
Bananele se rup in bucati ,caisele se taie in jumatati si se pun in blender,adaugam sucul de portocale si mixam pana cand obtinem un piure.

Adaugam apoi frisca lichida si amestecam iar cu blenderul cateva secunde pana se incorporeaza frisca si obtinem un amestec spumos.

Punem spuma in pahare,cupe,ce dorim si lasam la rece 1-2 ore cel putin.Decoram cu zmeura proaspata cand servim.
Este reconfortanta si racoritoare o portie pe o canicula cu e afara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...