.

luni, 17 iunie 2013

Pui umplut










Ingrediente:
1pui marisor
1 legatura ceapa verde
1legatura usturoi verde
1 legatura patrunjel verde
3-4 linguri ulei
200 gr ciuperci proaspete
 1/2 piept de pui 2 felii de paine
 3 oua
 condimente
 sare si piper
Mod de preparare:
 Ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in putin ulei,

adaugam ciupercile taiate si ele marunt si carnea de pui taiata cubulete.Se calesc impreuna,se condimeteaza dupa gust.


Dam deoparte de pe foc si adaugam painea taiata cubulete mici,ouale si patrunjelul tocat marunt.



Cu acesta compozitie vom umple puiul.

Inchidem bine puil sa nu curga umplutura,il condimentam bine pe deasupra si il asezam in tava in care am pus putin ulei si un pahar cu apa si se da la cuptor  pana cand puil este rumen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...