.

vineri, 27 mai 2011

Pulpa de curcan cu masline



 Ingrediente:

 Pulpa superioara de curcan,
100gr masline verzi umplute cu gogosar,1ceapa
Patrunjel verde,2 catei de usturoi, sare si piper
 Mod de preparare:
Se toaca ceapa si usturoiul,se adauga maslinele tocate si ele marunt,ouale,sre si piper dupa gust si partunjelul verde tocat marunt.
Asezam pulpa de curcan curatata de piele pe o folie de aluminiu,o crestam in 4-5 locuri ,o saram si piparam.
Umplutura de masline o asezam in crestaturi.Stropim cu putin ulei si impachetam bine folia pentru a sta cat mai adunata pulpa.
se aseaza in tava,se toarna un pahar cu apa in tava si se da la cuptor cam 60 min.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...