.

duminică, 22 mai 2011

Prajitura"CAPSUNICA"

Ingrediente:
Blat:
4 oua,
4linguri apa,
4 linguri ulei,
7 linguri faina ,
1 lingura cacao,
1 praf de copt.
Crema:
1 litru de lapte,
3 budinci cu gust de ciocolata,
8 linguri de zahar,
300 ml frisca.
 Capsuni,
Frisca,
300gr ciocolata menaj



Blat:Separam ouale si batem spuma albusurile impreuna cu apa,adaugam zaharul si mai batem cateva minute.Adaugam apoi uleiul pe rand in timp ce continuam sa batem spuma si in continuare cate un galbenus.
Schimbam mixerul cu o lingura si incorporam faina si cacaua,praful de copt.
Pe dosul tavii punem hartie de copt si intindem uniform compozitia.Punem la cuptor 25 min la foc mic.Pregatim 3 astfel de blaturi.

Crema:Laptele impreuna cu zaharul si praful de budinca el punem sa fiarba si apoi lasam budinca la rece.
Dupa ce acesta s-a racit o mixam bine impreuna cu frisca.
Pentru a monta prajitura  mai avem nevoie de inca 300 ml frisca batuta spuma.
Punem primul blat,intindem jumatate din crema de ciocolata,bucati de capsuni,a doua foaie de blat friscasi bucati de capsuni
Asezam al treilea blat si restul de crema de ciocolata.Dam prajitura la rece 2-3 ore si apoi topim ciocolata pe care o turnam peste crema.Dupa racire portionam in forma de triunghiuri si decoram.

3 comentarii:

  1. Oau ce bunaciune. Mai bine mergeam la pat in loc sa ma uit aici. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat, felicitari pentru blog.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...