.

duminică, 21 iunie 2015

Spaghetti integrale cu ciuperci



Ingrediente:
400 gr spaghetti integrale
1 plic Magghi Spaghete Milanesse
150 gr sunca
200 gr ciuperci proaspete
oua fierte
Mod de preparare:
Spaghettele se fierb in apa cu sare,dupa care se scurg.
Sunca taiata cubulete si ciupercile taiate felii se pun la calit pana cand ciupercile sunt patrunse.
Continutul plicului se amesteca cu 300 ml apa si se toarna peste ciuperci.Fierbem 10 min la foc mic,amestecand usor.Adaugam pastele fierte si scurse.
Asezam pe farfurie pastele in forma de cuib si punem oua fierte,decorate cu boabe de piper si bucatele de morcov,asemanator unor puisori in cuib.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...