.

duminică, 21 iunie 2015

Fusilli cu sos carbonara si crenvursti de porc



Ingrediente:
300 gr paste fusilli
200 gr crenvrusti de porc
200 gr ciuperci
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 morcov
1 plic Knorr Fix carbonara
375 ml lapte
50 ml ulei de floarea soarelui
Mod e preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare 8-10 min. Pregatim sosul intre timp: ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei.Adaugam ciupercile taiate felii si morcovul dat pe razatoarea mare.
Cand  sunt suficient de facute adaugam si crenvursti taiati felii care se mai calesc 2 min.Continutul plicului pentru sos se amesteca cu laptele rece si se pune peste ciuperci.Se lasa la fiert la foc mic timp de 2-3 min.Pastele se scurg si se servesc alturi de sosul cald.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...