.

sâmbătă, 27 iunie 2015

Paste cu sparanghel si sos carbonara



Ingrediente:
400 gr paste
200 gr sparanghel
2 linguri ulei de masline
1 plic Maggi Ideea Zilei Spaghete Carbonara
300 ml lapte
100 gr cascaval 
200 gr sunca

Mod de preparare:
Pastele se fierb aldente in apa cu sare.
Sparanghelul se rupe de la partea lemnoasa si se opareste un min in apa cu sare dupa care se scoate in apa rece pentru a-si pastra culoarea si a opri procesul de gatire.
Taiem sparanhelul apoi in felii de 1 cm pe diagonala si il punem in putin ulei incins la calit pentru 2 min.

Separat prajim sunca taiata cubulete,adaugam continutul picului amestecat cu laptele si cascavalul dat pe razatoare si fierbem amestecand pana se ingroasa.Adaugam sparanghelul si turnam sosul peste pastele scurse.


2 comentarii:

  1. bun sparanghelul ,foarte delicioasa reteta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte bogat in vitamine,asta il face si mai bun.La gust nu mi se pare a fi ceva deosebit insa,dar este bun! vreau sa il mai incerc si pe grill!

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...