.

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Tocana cu orez

Ingrediente

1 litru suc de rosii
1 kg morcovi
1 kg ceapa
3 kg gogosari
1/2 litru ulei
sare
piper
10 linguri de orez
2 foi de dafin

Mod de preparare

Se fierbe sucul de rosii un clocot,il dam deoparte.Toate legumele se curata si se toaca,morcovii se dau pe razatoarea mare.Orezul se fierbe si el comlet.
In uleiul incins se pune cepa,dupa ce a devenit sticloasa se adauga morcovii si gogosarii.Cand legumele s-au inmuiat punem sucul de rosii.Mai lasam la fiert cam 30 min.la final adaugam orezul scurs.Se potriveste de sare si piper.
Tocana se pune calda in borcane,se pun la cuptor 15 min.Se inchid borcanele si se lasa sa se raceasca invelite cu ceva gros.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...