.

miercuri, 28 noiembrie 2012

Gogosari picanti

Ingrediente

1 kg gogosari
1 kg ardei
1 kg ceapa alba
1/4 kg ardei iuti
60 g sare
500 g zahar
250 ml otet
1 lingurita conservant
1-2 radacini hrean

Mod de preparare

Se curata ceapa, ardeii, gogosarii si ardeii iuti. (este bine sa folositi manusi, altfel o sa va usture mainile ).
Se taie ardeii, gogosarii si ardeii iuti in cubulete si ceapa solzisori. Se amesteca cu zahar, sare, otet si conservant, se lasa 24 ore, timp in care se mai amesteca, dupa care se pun in borcane cu zeama pe care o lasa.
In fiecare borcan se adauga bucati de hrean, care pastreaza ardeii crocanti.
E foarte buna si nu foarte iute, are un gust dulce acrisor si picant.

Cu acesta reteta vreau sa particip la concursul http://www.foodiefamily.ro/blog/retete/concurs-de-toamna/
de pe blogul  http://www.foodiefamily.ro/blog/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...