.

vineri, 23 noiembrie 2012

Dovlecei umpluti

Ingrediente

2 dovlecei mai micuti,
1 vanata
1 ceapa,
2 ardei,
2 rosii,
100 ml bulion
patrunjel verde,sare,piper,
ulei.

Mod de preparare

Curatam dovleceii de coaja ,taiem pe lungime si golim de seminteseminte.
Vanata se curata de coaja si se taie cubulete.
Ceapa tocata se caleste in putin ulei,adaugam ardeii tocati marunt si apoi rosiile decojite dupa ce au fost oparite cateva min, de asemeni taiate cubulete.

Lasam cateva min sa se inmoaie legumele,adaugam vinetele,sare si piper,cai lasam cateva min pe foc si apoi punem patrunjelul tocat.
Cu aceasta compozitie umplem dovleceii,pe care apoi ii punem intr-un vas termorezistent,turnam bulionul si dam la cuptor 25 min.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...