.

joi, 22 noiembrie 2012

Felii de vinete murate


Ingrediente

6-8 vinete mijlocii
1 capatana usturoi
3 cepe albe
patrunjel verde
sare
un plic de amestec pentru muraturi
otet,
apa,
zahar


Mod de preparare

Vinetele se taie felii cam de 1 cm si se sareaza si se lasa asa cam o ora.Se scurg bine de zeama.Se aseaza feliile in borcane alternativ cu ceapa taiata pestisori,usturiul felii si patrunjelul tocat.
Amstecul plicului pentru muraturi se amesteca cu otet,apa,zahar dupa indicatiile si masurile de pe plic.Amestecul fierbinte se toarna peste vinete si seinchid borcanele.Se pun in camara dupa ce s-au racit.

Cu acesta reteta vreau sa particip la concursul http://www.foodiefamily.ro/blog/retete/concurs-de-toamna/
de pe blogul  http://www.foodiefamily.ro/blog/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...