.

luni, 26 noiembrie 2012

Legume pentru ciorbe

 

Ingrediente

5 ardei grasi rosii
5 ardei grasi galbeni
2 tulpini de telina
1 legatura de patrunjel
1/2 kg ceapa mai mica
1 lingura boabe de piper
1 lingura sare
1 plic conservant

Mod de preparare

Se spala si se curata toate legumele.
Ardeii se taie fasii,cepa se taie solzisori.
Tulpinile de telina se taie bastonase nu prea mari iar de la patrunjel folosim doar frunzele.Acest amestec se amesteca cu sarea,boabele de piper.Punem in borcane,inchidem ermetic si fierbem la bain-marie 20 min.
Acest amestec se mai poate folosi si la mancare de cartofi sau la orez cu legume.

Cu acesta reteta vreau sa particip la concursul http://www.foodiefamily.ro/blog/retete/concurs-de-toamna/
de pe blogul  http://www.foodiefamily.ro/blog/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...