.

marți, 20 noiembrie 2012

Ciorba de fasole verde


Ingrediente:
1 kg de fasole verde pastai 1 morcov,1 pastarnac si 1/4 telina radacina 4 rosii sau pasta de rosii 1 ceapa, 1 ardei gras 100 gr ulei. sare



 Mod de preparare:
Fasolea se curata si se spala,se taie in bucatele mai mici.Punem fasolea in apa rece impreuna cu radacinoasele sa fiarba. Cand este fiarta se adauga sare dupa gust.Deasemeni pregatim separat un rantas(o prajeala) din ceapa tocata marunt ce se caleste in ulei,adaugam ardeiul taiat foarte marunt si apoi rosiile.

Aceasta prajeala se pune peste fasole si mai lasam sa fiarba cateva minute.

Potrivim de sare.Cand ciorba este gata presaram deasupra o mana de patrunjel verde tocat.
Putem servi ciorba si cu smantana daca dorim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...