.

joi, 15 noiembrie 2012

Ciorba de salata verde


Ingrediente:

Salata verde 3-4 capatani,
3-4 catei de usturoi,
1l lapte,
2-3 linguri faina,ulei,
1 ceapa.

Mod de preparare:
Salata se spala si se rupe sau se taie mai marunt.

In oala in care vrem sa facem ciorba punem ulei la incins.Apoi punem ceapa taiata marunt si cand s-a calit ceapa adugam 2-3 linguri de faina.

Adaugam salata si amestecam bine .Salata se va cali putin si va scadea.
Adaugam apa cat sa acopere salata si o lasam sa fiarba.Cand salata este fiarta punem sare dupa gust si laptele.
Lasam sa fiarba si cu laptele.Avem grija sa mestecam tot mereu pentru ca altfel riscam sa se prinda de oala.
La sfarsit adaugam usturoiul tocat marunt si lasam cateva minute sa se patrunda gustul de usturoi.


2 comentarii:

  1. imi place, abia astept sa incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciorba de salata imi place si mie foarte mult.Deja e mare si buna de cules salata la mine in gradina.O sa gatesc destul de des de acum.Are un gust mult mai bun fata de cea pe care am cumparat-o pana acum pe timpul iernii din supermeket.
      Astept impresiile tale pe viu cum se spune,dupa ce vei gati ciorba!

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...