.

duminică, 21 octombrie 2012

Cotlet de porc la gratar cu ciuperci in cutiute de cartofi

Ingrediente:
cotlet de porc fara os dar cu slanina-o felie de persoana
Ciuperci proaspete-7-8 buc
cartofi
condimente pentru gratar de porc
Mod de preparare:
 Feliile de cotlet se condimenteaza si se lasa 1-2 ore sa stea sa se patrunda.
Prajim carnea pe grill si pe o parte si pe alta.Ciupercile feliate se prajesc si ele alaturi de carne.

Din cartofi mai marisori taiem niste patrate carora le scoatem interiorul pentru a ramane ca niste cutiute goale,doar pereti. Prajim cartofii in mult ulei pentru a fi crocanti.
Alaturi de carne pe farfurie vom aseza cutiutele si in ele cateva felii de ciuperci. presaram putina  verdeata tocata.

3 comentarii:

  1. Buna ziua!
    Cristina's world si eLady.ro va invita la concurs! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/10/concurs.html
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru invitatie.Sigur voi pregati o reteta si voi participa.

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...