.

.

luni, 1 octombrie 2012

Friptura de miel cu vin alb

 
Ingrediente

  • 200 ml apa
  • 300 ml vin alb
  • 3-4 catei de usturoi
  • . sare si piper
  • 1 pulpa de miel
  • 1 coaste de miel
  • . ierburi pravensale

Mod de preparare

Carnea de miel se tine cateva ore in apa cu putin otet pentru a ami pierde din mirosul specific.
Se spala bine,se curata de pielite,se impaneaza cu usturoi.

Condimentam cu sare si pipere,ierburi provensale.

In tava in care vom pune carnea la cuptor punem putin ulei,turnam vinul si apa si dam la cuptor 40 min(mielul fiind foarte fraged) la foc mic si cand carnea este facuta marim flacara pentru ca sa se rumeneasca putin carnea.


Servim alaturi de ce garnitura dorim.Eu am facut piure de cartofi.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...