.

marți, 30 octombrie 2012

Mere coapte umplute cu branza de vaci



Particip la concursul “Castiga 3 pachete cu produse La Colline” cu aceasta reteta.
Concurs gazduit pe  http://www.bucatareselevesele.ro/concursuri-si-colaborari/castiga-3-pachete-cu-produse-la-colline.html Sper ca juriului sa placa preparatul meu.


Aceasta reteta am vazut-o la ANASTASIA Stiu ca tot ce gateste ea este delicios,asa m-am gandit sa incerc si eu reteta.
Ingrediente:
8 mere
200 gr branza de vaci(facuta de mine in casa)
3 linguri de zahar
2 oua
2 plicuri de zahar vanilinat
Pentru servit:
dulceata de capsuni si zahar pudra
Mod de preparare:
Merele se curata de casuta cu seminte si de o parte din mijlocul marului cu ajutorul unei lingurite.Avem mare grija sa nu ajungem la peretele marului.Lasam cam 5-6 m in peretele lui.
Branza trecuta prin sita se amesteca bine cu galbenusurile,2 linguri de zahar si zaharul vanilinat.
Albusul se bate bine cu o lingura de zahar si apoi adaugam in compozitia de branza cate o lingura din albus amestecand usor.
Cu acesta compozitie umplem merele,punem capacelele la loc si dam la cuptor la foc mediu cam 45 min.
Servim alaturi de o lingurita de dulceata de capsuni si pudrate cu putin zahar.

Este un desert minunat,foarte usor de facut.

Un comentariu:

  1. Cu siguranta sunt foarte bune, combinatie de mere branza imi place f mult!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...