.

sâmbătă, 29 septembrie 2012

Stufat de miel

Ingrediente:

  • 50 ml ulei
  • 1 lingura faina
  • 500 gr ceapa verde
  • 2 lingura pasta de tomate
  • . sare si piper
  • 1 kg carne de miel(am ales bucati care nu merg la friptura)
  • 200 gr usturoi verde(eu nu am avut si am pus cativa catei de usturoi uscat)
  • 500 ml supa de legume

Mod de preparare

Carnea de miel spalata bine se tine o ora in apa rece cu otet pentru a indeparta mirosul.
Ceapa spalata bine se curata si taie in bucati mai mari 3-4 cm.Se pune la oparit cateva min in apa clocotita.

Lasam ceapa cateva min sa stea in apa fierbinte apoi se scurge de apa.
In wok-ul Delimano punem uleiu si apoi ceapa si usturoiul taiat felii si se calesc.Adaugam carnea si lasam cateva min pana se prajeste putin si carnea.Amestecam intre timp sa intoarcem carnea pe toate partile.

Adaugam supa de legume(daca nu avem supa vom pune apa calda),potrivim de sare si piper.Acoperim vasul si lasam sa fiarba incet.

Pasta de tomate se amesteca cu o ceasca de apa si o lingura de faina si se pune peste carnea si legumele care au fiert.Mai fierbem pana cand se ingroasa putin sosul.Tocam doua fire de marar si servim fierbinte.

2 comentarii:

  1. Hayırlı akşamlar, çok güzel ve leziz görünüyor. Ellerinize, emeğinize sağlık.

    Saygılar..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teşekkürler! Ama Türkler çok daha iyi kuzu yemek olacak ... Ben bu kadar yetenekli değilim ...

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...