.

duminică, 9 septembrie 2012

Paste cu ciuperci si afumatura






Ingrediente:
500 gr paste
300 gr ciuperci proaspete
300 gr parizer cu ardei si 300 gr piept de porc afumat
200 gr cascaval
200 gr smantana
1 ceapa
sare si piper
Mo de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare.
Ceapa si ciupercile taiate marunt se calesc in putin ulei.

Pieptul de porc si parizerul taiat cubulete se prajeste separat.

Cascavalul se pune intr-o tigaie antiaderenta sa se topesca peste care adaugam si smantana.

Amestecam apoi toate ingredientele preparate la un loc Potrivim de sare si piper.
 Eu am folosit la prepararea acestei retete vasele de la Delimano,in care nimic nu  se lipeste.




Un comentariu:

  1. Arata grozav de bine ,chiar in seara asta am facut o ciulama de ciuperci in valu Delimano bineinteles si imi place la nebunie.Este foarte foarte bun .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...