.

duminică, 23 septembrie 2012

Pulpa de porc cu carnati

 

Ingrediente:

1bucata pulpa de porc,2-3 buc.de carnati afumati,5-6 rosii mai mici proaspete sau din conserva,1 lingurita de sare si peper,300 gr ciupecute proaspete,300 gr varza de bruxelles,200 ml vin rosu.


Mod de preparare:

Intindem bucata de carne cu ajutorul unui cutit,taiem in asa fel incat sa o subtiem nu batem carnea.
Am impartit bucata de pulpa in doua,pe o parte am pus doua fire de carnati,si pe una doar un fir.
Asezam carnatul,apoi rulam si legam cu ata de bucatarie sau coasem daca e nevoie pentru a sta mai bine.
Punem carnea in tava cu ulei,o condimentam,adaugam ciupercile,varza de bruxelles,rosiile taiate cubulete,turnam vinul si un pahar de apa si dam la cuptor.
Cand carnea este suficient de facuta,indepartam ata si feliem.Servim alaturi de garnitura pregatita,sau mai putem adauga ceva daca dorim.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...