.

marți, 4 septembrie 2012

Friptura mix cu garnitura mix



Ingrediente:

  • 1 ceasca orez cu bob lung
  • 100 ml ulei pentru prajit
  • 5 buc. ciocanele de pui
  • 1 lingurita sare,piper
  • 300 gr pulpa de porc
  • 100 gr rosii din conserva
  • 1 buc. capatana de varza verde
  • 3 cesti supa de pui

 

Mod de preparare:

Carnea de porc se portioneaza si se condimenteaza cu sare si piper.La fel si carnea de pui se condimenteaza.Intr-o tigaie se pune ulei la incins si punem carnea,adaugam rosiile din conserva cu tot cu sucul lor si lasam apoi tigaia acoperita cam 20 min. Mai verificam din cand in cand si mai intoarcem carnea.Cand acesta este facuta luam capacul si lasam sa se rumeneasca putin.

In timp ce carnea se prajeste se taie varza pe care o punem la calit in putin ulei.Asezonam cu sare si piper.Amestecam din cand in cand pana varza se inmoaie si se caleste.

Tot in acest timp in alt vas punem la fiert orezul in supa de pui.

Cand toate sunt facaute servim o bucata de carne de porc,una de pui alaturi de o lingura de varza si putin orez,eventual aranjat frumos cu ajutorul unei forme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...