.

duminică, 16 septembrie 2012

Sufleu de vitel cu cartofi

Ingrediente:

  • 50 ml lapte
  • 2-3 lingura ulei de masline
  • 2 buc. cartofi
  • 2 -3 lingura faina
  • 100 ml smantana
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura sare si piper
  • 400 gr pulpa de vitel

Mod de preparare:

Se taie carnea in felii subtiri,feliile se bat cu un ciocan pentru snitele si se tavalesc prin faina.
Se incinge uleiul in tigaia Wok de la Delimano si se adauga felile de carne care se prajesc pe ambele parti pana devin bine facute.

Se curat usturoiul si se taie foarte marunt.Cartofii se curata si se atie felii foarte subtiri
In tava termorezistenta unsa cu putin unt se aseaza un strat de cartofi astfel incat sa se acopere putin una pe alta.Presaram sare si condimente,putin sturoi,asezam un strat de carnesi iar usturoi si condimente.Punem un al doilea strat de cartofi,condimente.

Smantana se amesteca cu laptele si se toarna peste sufleu.

Dam la cuptor pentru 50 min ,timp in care cartofii se inmoaie si devin aurii la suprafata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...