.

marți, 11 septembrie 2012

Tort cu mouse de piersici

Ingrediente:
1 blat de tort din 3 oua
500 ml frisca
1 kg de piersici
2 plicuri gelatina
200 gr zahar


Mod de preparare:
Piersicile se curata de sambure si coaja.Se pun in blender si se fac piure.Adaugam si zaharul.Eu am folosit aprox. 200 gr.Frisca se bate spuma,iar apoi adaugam si piureul de piersici.

Gelatina care a fos hidratata in putina apa si apoi topita se adauga in frisca.

Blatul de aseaza pe un platou si punem cercul detasabil de la forma de copt in jurul lui,eu am pus si folie alimentara pe cerc pentru ca era putin mai mare decat blatul care a fost copt in alata forma.
Am insiropat putin blatul cu suc de piersici si apoi am asezat crema.Se intinde deasupra frumos si se lasa la rece 4-5 ore.
Scoatem cercul si gata tortul nostru.


6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc mult.Am mai facut si in alte variante,sper sa am timp sa le postez.

      Ștergere
  2. Un tort foarte fresh si delicios, sunt convinsa.
    Special pentru tine am lasat la mine pe blog o "leapsa complicata" daca iti face placere. Pupici, Nico

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Nicoleta.Voi raspunde in weekend si la "leapsa coplicata" .Te pup,Vera.

      Ștergere
  3. tortul este delicos eu l-am probat. felicitari Vera.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MA bucur mult ca ti-a placut acest tort si sper sa se mai iveasca ocazii pentru a te mai servi cu ceea ce eu gatesc cu placere.

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...