.

joi, 26 ianuarie 2012

Sarlota de vinete





Ingrediente:pentru 4 sarlote
2 vinete mari,ulei,
3 oua,1 lingura lapte,
sare, piper
100 gr branza feta sau telemea mai putin sarata,
Mod de preparare:
O vanata se coace in cuptor .
Cealalta vanata taiata felii pe lungime se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper,se pune in tava si se coace cateva min la cuptor sa se inmoaie.(aveti grija sa nu sarati prea tare )


Vanata coapta,o curatam de coaja,o tocam marunt.
Ouale,laptele,le amestecam putin,potrivim de sare,piper ,apoi adaugam vinata tocata.

Asezam in forme cate 2-3 felii de vanata,punem cate o lingura de compozitie,apoi branza rasa,inca o lingura de compozitie si impachetam frumos feliile de vanata deasupra.


Dam la cuptor apoi cam 20 min.Le lasam sa se raceasca putin in forme si le rasturnam.Se servesc cu salata de rosii.
Sunt minunate.
Pofta buna! 







 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...