.

joi, 26 ianuarie 2012

Ficatei cu sos de rosii


Ingrediente:
500 gr ficatei de pasare
o conserva rosii in sos
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
5 linguri de unt
sare/piper
1 legatura mica patrunjel
1/2 pahar vin alb

Mod de preparare:
Se taie ceapa si se pune la calit in unt,apoi se adauga ficateii bine scursi si se lasa sa se rumeneasca putin pe ambele parti.
Se taie rosiile din conserva rondele si se adauga peste ficatei(daca nu este destul sos cat sa-i acopere se completeaza cu putina apa),se lasa la fiert sa scada si sa se ingroase putin sosul,se adauga sare/piper
usturoiul zdrobit+vinul se mai lasa sa dea putin in clocot si se presara deasupra patrunjelul tocat marunt

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...