.

joi, 19 februarie 2015

Ciorba de legume de post


Ingrediente:
1 morcov
1/2 radacina de telina
1 pastarnac
4-5 rosii
2 ardei
1 ceapa
1 ceasca de orez
1 cub de concentrat de supa cu gust de legume
1 legatura patrunjel verde
100 ml ulei
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:
Legumele se curata si se taie in cuburi.Punem uleiul la incins ,adaugam ceapa,morcovul,telina si pastarnacul taiat cubulete.
Lasam cateva min sa se inmoaie dupa care adaugam ardeii si apoi rosiile.Punem apa si cand da in clocot vom adauga si orezul.
Punem cubul de supa,adaugam sare si piper dupa gustul nostru si lasam sa fiarba.
Cand ciorba este gata,adica legumele si orezul sunt fierte vom adauga si patrunjelul tocat marunt.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...