Chiftelute cu sos de ciuperci
Ingrediente:
Chiftele:
500 gr carne tocata
1 ceapa
3 catei de usturoi
sare
piper
2 oua
4 linguri pesmet
ueli pentru prajit
Sos:
1 conserva ciuperci
1 ceapa
150 gr smantana
1 lingura Delikat de legume
Mod de preparare:
Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata foarte fin,usturoiul pisat,condimentele,pesmetul si ouale.
Formam chiftele pe care apoi le prajim in ulei incins.
Pentru sos calim in putin ulei o ceapa tocata marunt,adaugam ciupercutele tocate marunt-cu cutitul- si delikatul.Lasam 10min sa fiarba dupa care adaugam smantana.Mai lasam 2-3 min.La final adaugam dupa gust si o lingurita de marar tocat.Dam deoparte de pe foc.
Servim chiftelutele alaturi de deliciosul sos de ciuperci.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu