.

duminică, 1 februarie 2015

Prajitura cu branza si merisoare



Ingrediente:

4 oua
400 gr faina
500 gr zahar
175 ml ulei
175 gr lapte
700 gr branza dulce
400 gr smantana
2 linguri esenta de vanilie
2 linguri praf de copt
200 gr merisoare uscate

Mod de preparare:
 Ouale si zaharul se mixeaza bine pana cand isi dubleaza volumul si devin o crema spumoasa.Adaugam pe rand la compozitie uleiul si laptele.


Branza,smantana si esenta de vanilie se amesteca separat intr-un alt bol dupa care se amesteca impreuna cu ouale.Totul se amesteca usor.



La faina cernuta adaugam praful de copt si o adaugam la compozitia de branza cu ou.La final incorporam merisoarele.
Turnam compozitia in tava si o lasam la foc mic aprox 90 de min.Dupa coacere inchidem focul si lasam prajitura cel putin o ora in cuptor cu usa intredeschisa dupa care o scoatem sa se raceasca complet.
Pudram prajitura cu zahar pudra si o portionam.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...