.

joi, 19 februarie 2015

Supa de spanac de post


Ingrediente:
1 kg spanac proaspat
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
100 ml ulei
2 linguri de faina
sare
marar verde

Mod de preparare:
Spanacul se curata si se spala bine in cateva randuri de apa daca este mai marunt,sau frunza cu frunza sub jet de apa pentru a inlatura orice urma de nisip sau pamant.
Punem intr-un vas apa la fiert in care adaugam o lingura de sare.Cand apa clocoteste adaugam spanacul si-l lasam sa fiarba in clocot 1-3 min.
Scurgem spanacul si cand s-a racorit il vom toca cu cutitul.
Calim o ceapa tocata marunt in ulei,adaugam faina,amestecam repede sa nu ramana cocoloase.Spanacul tocat se adauga si el si apoi vom completa cu apa rece amestecand putin pentru a desface bine faina.
Lasam sa fiarba 5-6 min,adaugam sare dupa gust si usturoiul pisat.
La final vom adauga mararul tocat marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...