Pateu de linte cu ciuperci
Ingrediente:
500 g linte
375 g ciuperci proaspete
250 g porumb boabe
2 cartofi
2 morcovi
4 căţei de usturoi
1 ceapă
1 crenguta cimbru
2-3 fire de pătrunjel
1 lingura făina
ulei
sare şi piper
Mod de preparare:
In vase separate, se pun la fiert cartofii, morcovii si lintea. Apoi se scurg, si se mixeaza impreuna cu boabele de porumb si usturoiul.
500 g linte
375 g ciuperci proaspete
250 g porumb boabe
2 cartofi
2 morcovi
4 căţei de usturoi
1 ceapă
1 crenguta cimbru
2-3 fire de pătrunjel
1 lingura făina
ulei
sare şi piper
Mod de preparare:
In vase separate, se pun la fiert cartofii, morcovii si lintea. Apoi se scurg, si se mixeaza impreuna cu boabele de porumb si usturoiul.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu