.

marți, 13 mai 2014

Perisoare in sos alb cu smantana si marar



Ingrediente:
Perisoare:
700 gr carne tocata de vita
1 ceapa mica
100 gr orez
3 oua
 sare si piper
1 lingurita boia dulce
Sos:
2 linguri unt
2 linguri faina
250 ml lapte
150 gr smanatana
sare si piper
 1 legatura marar verde
 1 catel de usturoi

Mod de preparare:
Perisoare:
Carnea tocata se pune intr-un bol,adaugam ceapa tocata foarte fin,orezul,condimentele si ouale.Amestecam foarte bine toate ingredientele.Formam perisoare pe care le fierbem la foc mic in apa cu putin delikat de legume.
Sosul:
In untul topit punem faina,o amestecam bine dar nu o lasam foarte mult sa se prajeasca.Adaugam laptele rece usor si amestecam pentru a nu avea cocoloase in sos.Vrem sa obtinem un sos fin.Cand am adaugat tot laptele lasam sa fiarba pana cand sosul se ingroasa,amestecand tot timpul.Se adauga smanatana la final,usturoiul pisat si mararul tocat .Potrivim de sare si piper.
Adaugam perisoarele scurse si le amestecam usor cu sosul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...