.

joi, 15 mai 2014

Paste cu sos de sofran



Ingrediente:
400 gr paste Baneasa
150 gr somon afumat
450 gr smanatana
1 plic sofran(0,12 gr)
1 lamaie
patrunjel verde
2 linguri ulei
piper rosu


Mod de preparare:
 Pastele se fierb in apa cu sare.In acest timp pregatim sosul.
Somonul afumat se taie in bucatele mici si se pune in uleiul incinc.Imediat adaugam smantana si sofranul.Lasam pe foc doar 2 min.Stingem focul si adaugam coaja rasa de lamaie.

Pastele fierte se scurg si se adauga peste sos si patrunjelul verde tocat marunt.
Lasam cateva min vasul cu paste acoperit pentru ca pastele sa absoarba sos si arome.
La servire presaram deasupra cateva boabe de piper rosu.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...