.

miercuri, 7 mai 2014

Negresa cu gem si nuca



Ingrediente:
90 gr de nuca
100 gr de zahar
200 gr faina
1 lingura de cacao
3 linguri gem de visine
220 ml apa
50 ml ulei
1 praf de copt
1 esenta de rom
300 gr ciocolata
decoruri de zahar


Mod de preparare:
Se amesteca faina,cacaua,nuca maruntita.Se adauga apa,uleiul si gemul.Adaugam si praful de copt in compozitie.Se tapeteaza o forma rotunda cu hartie de copt si se pune compozitia.Se da apoi la cuptor.Cand este coapta se scoate.Topim ciocolata pe baie de abur,adaugam putina frisca lichida (vegetala) si apoi o turnam peste prajitura rece.Decoram cu bombonele de zahar.



4 comentarii:

  1. o bunatate,cu sguranta voi face si eu acest dulce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este intr-adevar minunata prajitura!Iti garantez ca iti va iesi foarte buna!

      Ștergere
  2. Arata foarte bine, sigur gustul e pe masura aspectului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este minunata la gust.Eu iubesc ciocolata si prajitura are intr-adevar un gust intens de ciocolata!

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...