.

duminică, 11 mai 2014

Cartofi noi la cuptor cu rozmarin


Ingrediente:
1,5 kg cartofi noi marunti
2 catei de usturoi
1 lingurita de frunze de rosmarin
1 lingurita boia dulce
ulei

Mod de preparare:
Cartofii noi se spala foarte bine si daca sunt foarte proaspeti se vor curata foarte usor de coaja doar prin frecare cu mana sau eventual intr-o punga in care adaugam 2 -3 linguri de sare grunjoasa.
Se fierb cartofii 15 min in apa cu sare,dupa care se scurg si se pun in tava.Punem ulei,usturoiul taiat felii,rozmarinul si boiaua.Dam la cuptor 10-15 min.
Se servesc langa orice fel de carne.Eu am avut friptura din aripi de curcan.


6 comentarii:

  1. yammyyy foarte buni.si cu rozmarin...superr

    RăspundețiȘtergere
  2. mmmm...salivez...neaparat incerc si eu cu rosmarin!!

    RăspundețiȘtergere
  3. mmm...salivez...neaparat incerc si eu cu rozmarin!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. O mancare perfecta pentru acest sezon! Multumesc pentru idee!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...