.

duminică, 11 mai 2014

Cartofi noi la cuptor cu rozmarin


Ingrediente:
1,5 kg cartofi noi marunti
2 catei de usturoi
1 lingurita de frunze de rosmarin
1 lingurita boia dulce
ulei

Mod de preparare:
Cartofii noi se spala foarte bine si daca sunt foarte proaspeti se vor curata foarte usor de coaja doar prin frecare cu mana sau eventual intr-o punga in care adaugam 2 -3 linguri de sare grunjoasa.
Se fierb cartofii 15 min in apa cu sare,dupa care se scurg si se pun in tava.Punem ulei,usturoiul taiat felii,rozmarinul si boiaua.Dam la cuptor 10-15 min.
Se servesc langa orice fel de carne.Eu am avut friptura din aripi de curcan.


6 comentarii:

  1. yammyyy foarte buni.si cu rozmarin...superr

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt asa pufosi inauntru si foarte aromati!

      Ștergere
  2. mmmm...salivez...neaparat incerc si eu cu rosmarin!!

    RăspundețiȘtergere
  3. mmm...salivez...neaparat incerc si eu cu rozmarin!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. O mancare perfecta pentru acest sezon! Multumesc pentru idee!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...