.

duminică, 23 martie 2014

Salata de rosii cu fenicul


O gustare destul de consistenta preparata din rosii taiate felii,fenicul taiat felii,carne de vita din conserva si felii de ridichi.Dam gust preparatuilui cu un sos din ulei de masline,otet balsamic,sare si piper.
Decoram farfuria cu sos de otet balsamic.

Ingrediente:
 1 fenicul
2-3 rosii mari
4-5 ridichi
400 gr carne de vita din conserva
2-3 linguri  ulei de masline
2 linguri otet balsamic
sare si piper
sos de otet balsamic

Mod de preparare:
Feniculul se taie felii fine.Rosiile se teie si ele felii.Adaugam ridichile taiate felii subtiri si carnea din conserva  desfacuta cu furculita.

Facem un sos din ulei de masline,otet balsamic,sar si piper pe care-l adaugam peste ingerdientele taiate.
Pe farfurie facem un decor din sos balsamic peste care apoi aranjam salata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...