.

sâmbătă, 22 martie 2014

Friptura de porc cu sos de piper verde


Ingrediente:
o bucata frumoasa de carne de porc
condimente penru carne de porc
O punga speciala pentru friptura la cuptor
2 linguri piper verde boabe
2 linguri smantana pentru gatit
1 lingura mustar cu boabe

Mod de preparare:
Carnea de porc se condimenteaza din belsug si se pune in punga care apoi se inchide.

Punga cu carne se pune intro tava si se da la cuptor pentru cel putin 45 min.
Scoatem dupa 45 min carnea din punga,golim sosul rezultat peste carne si mai dam din nou tava cu carne la cuptor pentru a se rumeni putin.

Cand s-a rumenit carnea,scurgem sosul intr-o tigaie,adaugam mustarul si smantana.Adaugam peste 1-2 min si boabele de piper si mai lasam 1 min pe foc.

Carnea se feliaza pentru a fi servita.

Putem folosi pe langa friptura ce garnitura dorim.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...