.

luni, 24 martie 2014

Salata de pere in cupe de cascaval



Ingrediente:
2 pere
1 capatana de salata
1 ceasca miez de nuca
1 lamaie
sare
 200 gr cascaval ras

Mod de preparare:
 Incingem o tigaie neaderenta ,punem in start uniform de cascavam ras de marimea unei clatite mici. Cand s-a topit dam tigaia deoparte si scoatem cltita de cascaval pe cate o punem peste un bol de sticla.Presam pentru a lua forma bolului..
Salata se spala si se usuca.Renuntam la primele frunze mai mari ,iar restul se taie in fisii.Perele se curata de coaja si seminte si se taie in cuburi.Adaugam peste amesteca zeama de la o lamaie si putina sare.Asezam in cupele de cascaval salata,punem si miezde nuca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...