.

miercuri, 26 martie 2014

Macaroane taranesti



Ingrediente:
300 gr paste spirale
250 gr carnati afumati
100 gr slanina afumata
200 gr jambon afumat si fiert 
300 gr branza feta
250 gr cascaval
3 oua
2-3 linguri iaurt sau smantana


Mod de preparare:
 Macaroanele se fierb aldente in apa cu sare.
Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste.
Carnatul afumat se taie in felii.Jambonul se taie in cubulete.
Intr-un vas (ceramic am folosit eu)  pun cateva bucatele din toate felurile de afumatura.Punem cascaval ras si branza sfaramata,un rand de macaroane scurse bine,iar branza si afumatura si repetam iar operatia.

La final deasupra punem branza si cascaval,aranjam felii de slanina prajita si felii de carnati.
Ouale se bat intr-un bol impreuna cu smantana sau iaurtul si se toarna peste macaroane.

Dam vasul la cuptor pentru 30 min.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...